Jumping Amsterdam

Van donderdag 29 januari tot en met zondag 1 februari 2015 vindt de 56ste editie van Jumping Amsterdam (CDI-W/CSI4*) plaats in de Amsterdam RAI. De top van de internationale paardensport neemt het in onder andere de Reem Acra FEI World Cup™ Dressage en de Grote Prijs van Amsterdam springen tegen elkaar op om de hoogste eer en de goed gevulde prijzenpot. Olympisch kampioenen Jeroen Dubbeldam, Steve Guerdat (SUI) en Charlotte Dujardin (GBR) hebben hun deelname in Amsterdam al aangekondigd! Dubbeldam en Dujardin zijn ook regerend wereldkampioen.

Hoogstaand dressuurprogramma
Jumping Amsterdam staat bekend om de sterke deelname in de wereldbekerwedstrijd dressuur, met de Grand Prix Special op vrijdag en de FEI Reem Acra World Cup Dressage op zaterdag. Vanwege het fantastische publiek en de entourage keert de wereldtop ieder jaar terug naar Amsterdam. Voor de echte liefhebbers is er een speciale passe-partout (dressuur) om niks te hoeven missen!

Springruiters naar Amsterdam
Het programma, de gunstige datum en de prijzenpot voor de springruiters garanderen deelname van de absolute top. Van vrijdag 29 tot en met zondag 1 februari 2015 bevolken de beste springpaarden ter wereld onze hoofdstad. Donderdag 29 januari 2015 is gereserveerd voor de top van de basisruiters van Nederland. Na afloop van het programma op vrijdag en zaterdag blijft het nog lang gezellig in het promodorp.

Kom vooral kijken naar dit grote evenement!

Klik hier voor het programma van Jumping Amsterdam

Klik hier voor de kaartverkoop van Jumping Amsterdam

Kijk voor meer informatie op de website: www.jumpingamsterdam.nl 

jumping amsterdam