Spaanse Rijschool 29&30 november

De Spaanse Rijschool uit Wenen

DE SPAANSE RIJSCHOOL: 29 & 30 NOVEMBER, ZIGGO DOME AMSTERDAM

SPECIAL HOST: ANKY VAN GRUNSVEN

De Spaanse Rijschool in Wenen is de enige rijschool ter wereld met een reputatie en traditie die 440 jaar terug gaat. Hier wordt de klassieke rijkunst nog  beoefend, volgens eeuwenoude en vooral mondeling overgebrachte methoden.

“een onovertroffen harmonie tussen de ruiter en zijn paard”
Overal ter wereld trekt de Spaanse Rijschool een enthousiast publiek. Niet alleen aanschouwt u rijkunst die tot in perfectie wordt uitgevoerd, u wordt door Anky van Grunsven meegenomen naar de eeuwenoude tradities en geschiedenis van de Spaanse Rijschool uit Wenen. Het instituut geldt als de schatbewaarder van de traditionele hogeschooldressuur en hanteert nog de vaak mondeling doorgegeven trainingsmethoden uit vroegere eeuwen.
Een prachtig hippisch schouwspel.

Het voorprogramma van de shows wordt verzorgd door het Scapino Ballet.
‘Pearl’ van het Scapino Ballet uit Rotterdam is een van de grootste danstheaterhits van het moment. Deze choreografie van Ed Wubbe (Prijs van Verdienste), op wervelende muziek van Vivaldi en met spectaculaire muziek en dansers als Bonnie Doets (Gouden Zwaan winnares) is een lust voor het oog.

“Pearl is een lust voor het oog dat zich af zou kunnen spelen aan een eigentijds hof in Venetie”
Met een speciaal voor de Spaanse Rijschool ontworpen inrichting van de Ziggo Dome, Anky van Grunsven als host en met de toevoeging van het Scapino Ballet aan de show, zijn de november uitvoeringen van de Spaanse Rijschool een unieke culturele beleving en een onvergetelijke avond of middag uit!

Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf €39,- t/m €79,- (excl. servicekosten). Naast losse kaarten zijn er ook VIP Arrangementen verkrijgbaar. Klik hier om uw tickets te kopen!

Voor meer informatie ga naar www.spanishridingschool.nl

00000009 00000017 00000030