Welkom

Welkom op de website van Paardensportvereniging en Volksvermaken ‘t Zandt en Omstreken.

P.V. ZEO is een enthousiaste en ambitieuze vereniging die met name actief is in de disciplines springen, dressuur en mennen. We hopen dat u hier al uw informatie kunt vinden over onze vereniging en activiteiten. Voor meer informatie kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

⚠️DZC deelnemers opgelet⚠️
We hebben alle geselecteerde finalisten op 9 augustus een mail gestuurd met het nieuws dat we 3 oktober alsnog de finale hebben ingepland. De deadline voor aanmelden was afgelopen vrijdag 21 augustus, maar we hebben helaas niet van iedereen reactie gehad.
Heb je de deadline gemist? Bij deze bieden we alsnog de mogelijkheid om je aan te melden. Mail ons uiterlijk vrijdag 28 augustus. Daarna is aanmelden niet meer mogelijk.
Laat het ook even weten als je niet mee doet.
Iedereen die wel gemaild heeft, heeft inmiddels een reactie ontvangen.
... Lees meerLees minder

Bekijk op Facebook