Welkom

Welkom op de website van Paardensportvereniging en Volksvermaken ‘t Zandt en Omstreken.

P.V. ZEO is een enthousiaste en ambitieuze vereniging die met name actief is in de disciplines springen, dressuur en mennen. We hopen dat u hier al uw informatie kunt vinden over onze vereniging en activiteiten. Voor meer informatie kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

⚠️Update i.v.m. Finale DCZ 11 april⚠️
Gezien de huidige ontwikkelingen omtrent het Coronavirus, hebben we besloten dat het niet realistisch is dat de finale op 11 april door kan gaan. Het liefst verplaatsen we de finale naar een later moment dit jaar, maar omdat het onduidelijk is hoe alles zich de komende maanden gaat ontwikkelen, kunnen we daar op dit moment nog geen definitieve beslissing over nemen. We hopen op jullie begrip.

Eventuele vragen kunnen gemaild worden naar dressuurzeo@gmail.com.

Delen is 👍
... Lees meerLees minder